onsdag 21 augusti 2013

Nu tar vi det lilla lugna.

Konstiga och ibland jobbiga känslor har uppstått i mig denna sommar(iofs även hela detta år). Förklarar väl lite varför jag uppträtt som jag gjort. Mycket ensamhet, mörker och självhat gör ens (serie)skapande gott men inget annat, som man brukar säga kanske.
Steffloo- Avskedens konsekvens 1
Steffloo- Avskedens konsekvens 2

3 kommentarer:

Hanna sa...

En av de finare serier du gjort Sebastian. Värker lite i hjärtat när jag läser den här, men du lockade ändå fram ett leende på slutet.
Härligt att se att du håller igång ditt serie-skapande. De sätter lite griller i huvudet som skakar runt och rör om på ett fint och välbehövligt sätt.

Sebastian Larsson sa...

Tack för att du kommenterar, det va ett tag sen nån kommenterade här. Tack för dina fina ord. Det e lätt hänt för mig att mina serier blir lite mörka som du vet, kul att du gillar den trots detta, det gjorde min dag.

Hanna sa...

Dina serier är ärliga och oförkönade, och det är det som gör dem så bra. Det, och din helt makalösa fantasi och originalitet.

Jag vet precis hur det är att vilja få lite respons på det man skriver och gör, men ibland är det så (och det inkluderar mig) att man har svårt att kommentera även om det man tar del av berör en. Det kan vara att det känns för stort eller att man helt eneklt inte vet vad man ska säga. Men det betyder inte att man ska sluta vattna andras själsblommor så de kan få sväva en stund (;

Så sluta aldrig vara en hattfågel på rätt plats vid rätt tillfälle.